wifi


LandiaGuest: landia2015
Airtame adresse: IP: 10.0.101.65

142233
Mon, September 13

Information

Besked fra Connie - Langtidsrask

I forlængelse af denne uges pressemøde er det besluttet at kommunen fortsat følger anbefalingerne om at arbejde hjemme, hvorfor jeg desværre må aflyse alle besøg til og med 31.januar. MEN husk at vi fortsat sidder klar ved telefon, mail og sms- og meld det meget gerne ud til medarbejderne.Rigtig god weekend.

Besøg fra Brasilien

Vi får i dag besøg af to gæster fra firmaet Bahia Fertilizantes, Brasilien. De er interesserede i vore udstyr til fiskeensilage.

Corona tiltag

Da Corona stadig spiller vort samfund et puds og at COVID 19 er kategoriseret som en samfundskritisk sygdom, vil Landia A/S forholde sig til pandemien på følgende måde...Læs mere på den lille skærm i kantinen.

Målemaskine

Så er vores nye målemaskine ankommet til Landia noget forsinket pga. Corona situationen, den er blevet installeret og kørt ind af teknikere fra MTS i Randers her i weekenden.Nu glæder vi os til det videre forløb, hvor Kent og Dennis skal på kursus i maskinen og begynde at anvende målemaskinen i vores produktion.

COVID-19

Lars Erik er i dag blevet testet positiv for covid-19 og er hjemme i isolation.Han har været i kontakt med smitteopsporing og mener ikke, at have været nær kontakt med nogen her på Landia.

Hvad siger vores kunder?

Kære kolleger, vi er allerede dygtige til at lytte til vores kunder, men vores ambition er at blive endnu bedre. Læs mere på den lille skærme i kantinen.

Netværksgruppe på besøg

Torsdag d. 18. november får vi besøg af 25 gæster fra danske firmaer der alle er medlemmer af Danish Export – Water. De har fokus på eksport af vand- og spildevandsteknologi.

Gæster i huset

Landia får i dag besøg fra Bigadan.

Det er alle teknikere og driftspersonale som er involveret i Kliplev biogasanlægget.

bigadan

keyboard_arrow_up