wifi


LandiaGuest: landia2015
Airtame adresse: IP: 10.0.101.65

142233
Mon, September 13

Information

Landia i Birmingham

Landia deltog den 15. og 16. juni i The World Biogas Expo i Birmingham, UK.Som den største internationale handelsmesse dedikeret til Anaerobic Digester og biogas, tilbyder UK AD og World Biogas Expo en unik kombination af innovationog investeringsmuligheder for både det britiske og internationale markeder.

Atlantiques jubilæum

Til åbent hus hos vores forhandler i Frankrig, Atlantique Industrie, der samtidig fejrer 30 års jubilæum. Vejret er perfekt til åbent hus bortset fra at gæsterne helst holder sig i skyggen i nærheden af mad og kolde drikke.

North Sea Football Cup i Ringkøbing

I weekenden har der været afholdt North Sea Football Cup i Ringkøbing-Landia har været så venlige at give et sponsorat til U9 holdet, så der kunne indkøbes nye spillersæt samt fleecetrøje til hele holdet. Fleecetrøjen blev der ”heldigvis” kun brug for i de tidlige morgentimer, da solen ellers skinnede fra en næsten skyfri himmel (derfor er billedet taget hjemme i stuen efter stævnet)

Orientering til medarbejdere

Til orientering er døren fra mellemgangen og ud i gården nu forbundet signalmæssigt med døren ud mod syd, så den låser op og i sammen med den. Dvs., at døren fra gården kan åbnes udefra, når der er låst op i dagtimerne. - KSK

Informationsmøde for produktion og lager

Fredag, den 3. juni er der et kort informationsmøde, der afholdes for hver afdeling i produktionen og på lageret på følgende tidspunkter: Smedeafdeling kl. 10:15, Maskinafdeling kl. 10:30,Montageafdeling kl. 10:45,Lager kl. 11:00. Møderne vil foregå i de enkelte afdelinger.

Ekstern audit – recertificering

Så har vi fået det nye ISO 9001:2015 certifikat, gældende for de næste 3 år. Der var denne gang ingen afvigelser men udelukkende anbefalinger.- AL

Orienteringsmøde

Orienteringsmøde fredag d. 20. maj kl. 9.Dagsorden:9 - 9.15: Få rundstykke og diverse på tallerken.9.15 - 9.45: Orientering om status på Landia, salg og digitalisering.- SL

Nyt til medarbejdere

Velkommen til Nikolai

Mandag den 8. august starter Nikolai Trans som Teknisk designer elev i konstruktionsafdelingen. Nikolai bor i Esbjerg og var her i praktik i uge 18 og 19 i forbindelse med sin uddannelse. Vi byder Nikolai velkommen.

Indbydelse til jubilæumskamp

Skjern Håndbold fejrer i år 30 års jubilæum. Det fejres med en jubilæumskamp i Jyske Bank Boxen, hvor de tager imod Aalborg Håndbold med bl.a. Henrik Møllgaard og hjemvendte Mikkel Hansen.Landia vil derfor invitere alle medarbejdere til at være med i et VIP-arrangement lørdag den 17. september 2022. Arrangementet starter kl. 12.15, hvor vi mødes ved indgang 1 i MCH Arena.

Velkommen til Per

Per Bertelsen starter den 13. juni i montageafdelingen. Per er uddannet mekaniker og har bl.a. arbejdet i en årrække hos G. Bech Hansen i Ringkøbing. Per bor med sin familie i Ølstrup. Vi byder Per velkommen. - JAA

35 års jubilæum

Da jeg har været heldig at være ansat på Landia i 35 år den 1/6, vil jeg gerne give et rundstykke til formiddagskaffen på dagen.- AHJ

Motionsdag torsdag d. 2. juni - opdatering

Kommunen er i gang med at fælde træer og omlægning af stisystem ved Ejstrup-søerne så vi er nødt til at flytte motionsdag til Snogdal plantage i Spjald. Tidspunkt er stadig det samme. Mødested: P-pladsen i Snogdal Plantage, knap 3 km nord for Spjald, på sydsiden af Holstebrovej (modsat Omme Bakker).Vi mødes efter fyraften kl. 16/16.30 og går/løber de afmærkede ruter indtil vi ikke har mere energi. Personaleforeningen giver en sandwich og øl/vand når vi er færdige ca. 17.30.Skriv dig på listen i gangen inden d. 31. maj.


Gæster i huset

Besøg fra USA

Vi får fra tirsdag 17. maj, og de næste par uger frem, besøg af vores kollega Quinn Maher fra Landia, Inc. Quinn er nyuddannet ingeniør, og skal arbejde med projektledelse og intern salg med hovedfokus på bl.a. pumper og GasMix. Tag godt imod ham.

- MHA

 

Besøg fra DTL

Vi får tirsdag 17. maj besøg af Zahra Kazemi fra Digital Transformation Lab i Skjern (Innovest). Zahra forsker i digitalisering og automatisering, og vil i den forbindelse have base på Landia i nogle dage, for at sætte sig lidt ind i vores produkter og forretningsgange.

- MHA


keyboard_arrow_up