Servicetekniker søges til Region Syd

Landia a/s søger kompetent og selvstændig medarbejder


Kunne du tænke dig at arbejde i en udfordrende og inspirerende virksomhed?

Vi har travlt og søger derfor en dygtig kollega som kan servicere vores kunder inden for landbrug, renseanlæg og biogasanlæg. Vi lægger stor vægt på, at du kan yde god kundepleje, samt at det håndværksmæssige er i orden.

Om jobbet

Jobbet er meget selvstændigt, og du skal være indstillet på rejseaktivitet. Arbejdsopgaverne er service og vedligehold hos vores kunder samt yde disse teknisk support. Du skal kunne håndtere en arbejdsdag i frie rammer.

Du vil komme igennem en grundig oplæring, både på fabrikken i Lem og sammen med dine udekørende kollegaer. Du vil efter endt oplæring kunne stå på egne ben med en servicebil stillet til rådighed.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer at du har en mekanisk eller el-teknisk baggrund.

Vi lægger vægt på, at du er pålidelig og effektiv, udviser omhyggelighed omkring dit arbejde og er en god repræsentant for Landia.

Vi kan tilbyde

• et godt team af dygtige kollegaer.

• en hverdag med mulighed for faglig udvikling og hvor ikke to dage er ens.

• en solid virksomhed som er markedsførende på sit felt.

Har du spørgsmål?

Du kan få flere oplysninger om jobbet af Niels Peter Toftgaard på tlf. 23 45 22 70 eller sende din ansøgning med CV pr. mail til job@landia.dk. Vi ser gerne stillingen besat hurtigt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi behandler selvfølgelig dine data fortroligt. Læs mere om vores privatlivspolitik her

Hvem er Landia?

Et Landia-produkt er helt igennem dansk. Fabrikken ligger i Lem ved Ringkøbing og vi producerer ALT selv. Du får ca. 90 kollegaer plus yderligere 35 i vores udenlandske afdelinger i England, Tyskland, USA og Kina.

 

Vi har en topmoderne fabrik og bor rigtig flot i nye bygninger. Landia har et stærkt hjemmemarked men er også en meget international virksomhed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder som kan være små eller store aktører indenfor for eksempel spildevandsrensning og biogas.

 

Læs mere om Landia og hvad vi arbejder med

keyboard_arrow_up