Kan du sælge pumper til spildevand?

Så er det måske dig, vi leder efter! Landia har gennem mere end 30 år leveret pumpe- og omrøringsløsninger til spildevandsbranchen i Danmark og det store udland. Det er en spændende branche med gode udviklingsmuligheder.

Landia søger en sælger, som kan se sig selv agere i og udvikle salget til området industrielt- og kommunalt spildevand. Du har måske allerede erfaring fra området, eller måske har du en fortid i salg af tekniske løsninger til industri og/eller forsyninger?

Din hverdag

Du skal have lyst til et job, hvor der vil være meget direkte kundekontakt, og du skal kunne opbygge relationer til mange forskellige mennesker. Hovedvægten ligger på det danske marked men kan også omfatte salg til Norge og Sverige.
 
Du vil få ansvaret for opsøgende salg til nye og eksisterende kunder. Landia ønsker at forstærke sin position på markedet og det betyder at en øget synlighed er nødvendig. Landia har mange kunder indenfor branchen, og disse skal serviceres endnu bedre end vi gør det i dag.
 
Du skal ved opsøgende salg skaffe flere nye kunder til Landia. Du er med i hele fasen fra forespørgsel over tilbud, og til ordren er leveret og idriftsat.

Hvem er du?

Du er velformuleret i tale og på skrift – både på dansk og engelsk.

Med dit gåpåmod og din entusiasme har du let ved at finde kunder og ikke mindst pleje dem.

Du kan se løsninger, samtidig med at du er en god købmand.

Vi tilbyder

  • Et særdeles alsidigt job i en markedsledende virksomhed.
  • Frihed under ansvar.
  • Et stærkt team til at bakke dig op.

Er det dig?

Du kan få flere oplysninger om jobbet eller sende din ansøgning med CV til
Thorkild Maagaard på job@landia.dk

Vi behandler selvfølgelig dine data fortroligt. Læs mere om vores privatlivspolitik her

Hvem er Landia?

Et Landia-produkt er helt igennem dansk. Fabrikken ligger i Lem ved Ringkøbing og vi producerer ALT selv. Du får ca. 90 kollegaer plus yderligere 35 i vores udenlandske afdelinger i England, Tyskland, USA og Kina.

Vi har en topmoderne fabrik og bor rigtig flot i nye bygninger. Landia har et stærkt hjemmemarked men er også en meget international virksomhed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder som kan være små eller store aktører indenfor for eksempel spildevandsrensning og biogas.

Læs mere om Landia og hvad vi arbejder med

keyboard_arrow_up