NANJING, KINA

I april 2014 leverede vi et komplet Landia GasMix omrøringssystem for en forsøgsreaktor til Bioenergy Research Institute på Nanjing University of Technology i Kina. Man har bygget et biogasanlæg for at kunne køre forsøg med forskellige typer af biomasse samt for at kunne studere og optimere biogasprocesser.

Landia kom i forbindelse med den kinesiske kunde gennem en tysk rådgiver. Det stod hurtigt klart, at et Landia GasMix system var den optimale løsning til den 300 m³ store reaktor. Kunden var især positiv over, at hele omrøringssystemet er placeret udenfor tanken, hvilket i den grad letter servicering.

Biogasanlægget har været i drift siden midten af 2014 og man anvender fortrinsvist halm fra risplanter som mixes med svinegylle og pumpes til reaktortanken.

Mr. Zhang Yabing, chef for biogasanlægget udtaler: ”De mest i øjnefaldene fordele ved Landia GasMix er, at systemet er monteret uden for tanken, det lave energiforbrug samt pumpens evne til at snitte halmen”

”Det har så som en positiv sidegevinst vist sig, at biogasproduktionen er væsentlig højere end forventet” fortsætter han. 

På biogasanlægget i Nanjing er den installerede Landia GasMix en 18.5 kW, men da den kun er i drift ca. 20% af tiden er energiforbruget lavt. Sammenholdes det med den højere biogasproduktion er der i det nærmeste tale om en energineutral løsning – som endda omrører reaktortanken særdeles effektivt!

Mr. Zhang Yabing slutter: ”Hvis blot alle produkter på mit anlæg var som Landia GasMix……!” 

arrow_left Tilbage
keyboard_arrow_up