Omrøring af rådnetanke

Med Landia GasMix får I maksimalt udbytte af rådnetanken i jeres rensningsanlæg. Systemet udnytter recirkulering af gas og slam til omrøring i tanken.

Relaterede produkter

Få maksimalt udbytte af jeres rådnetank med GasMix


Rådnetanken er en af de vigtigste komponenter i et moderne, energiproducerende renseanlæg. For at opnå størst muligt biogasudbytte og størst mulig slamreduktion er det vigtigt at vælge det rigtige omrøringssystem fra begyndelsen. Landia tilbyder, som den eneste leverandør på markedet, det unikke GasMix-omrøringssystem, som udnytter recirkulering af biogas og slam til at omrøre indholdet i rådnetanken.

Landia GasMix har alle komponenter placeret uden for rådnetanken, hvilket er en indlysende fordel med hensyn til servicering af systemet. Al service kan udføres ved foden af tanken, og skulle systemet fejle, kører biogasprocessen videre, da man ikke skal have åbnet til tanken for udbedring – modsat stort set alle andre typer omrørere for rådnetanke.

GasMix booster din rådnetank


I et samarbejde med Aarhus Universitet er det påvist, at Landia GasMix giver en højere biogasproduktion, når der sammenlignes med traditionel omrøringsteknologi. Dette bliver tydeligere, desto højere tørstofindholdet er.

Når slammet passerer gennem GasMix-ejektoren, udsættes det for en behandling, hvor slampartiklerne bliver ”splittet” ad – en funktion der gør tankindholdet lettere at omrøre, der er mindre risiko for flydelag, og den efterfølgende biogasproduktion forøges.

Det er et system, som vi ved, at vi kan regne med,
både hvad angår effektivitet og ydeevne.

- fortæller Gerald Buckley, Tullamore, Irland

 

Læs casen her

Cases - spildevand

IndustriSpildevand

Sådan fik Dairy Crest øjnene op for fordelene ved Landia Airjet

Dairy Crest, som producerer nogle af de meste kendte brands indenfor fødevarer i England, har opgraderet rensningen af deres spildevand ved at investere i et nyt beluftningssystem fra Landia. 

Læs casen

Spildevand

Slampumper – 40.000 timers drift uden reparationer

På et renseanlæg i Kina, i byen Dalian, har 13 Landia slampumper været i drift i over 40.000 timer uden at der er skiftet nogle reservedele – over hovedet.

Læs casen

IndustriSpildevand

Chicken Run for Landia Chopper Pump

Ferrier Pumps has brought about a successful solution to a tricky wastewater application at a new chicken processing plant in Scotland.

Læs casen

SpildevandGasMix

Hjørring Vand

Et Landia GasMix omrøringssystem er monteret på Hjørring renseanlægs rådnetank og udover at bidrage med et væsentligt højere gasudbytte, har det også nogle helt andre, klare fordele.

Læs casen

IndustriSpildevandGasMix

Tullamore, Irland

Landia GasMix-eksterne omrøringssystem for rådnetanke i Tullamore – hjemsted for den berømte Irske whiskey Tullamore Dew.

Læs casen

Spildevand

Landia’s Mixers do their duty at Camp Lejeune

In Jacksonville, North Carolina, Landia has supplied two submersible mixers for the sludge treatment process at Marine Corps Base Camp Lejeune.

Læs casen

Spildevand

Fremmedlegemer i spildevandet

Spildevandets mange fremmedlegemer fik de gamle pumper til at stoppe til.

Læs casen

Spildevand

Landia Wins More Pump Business In China

As 13 Landia Chopper Pumps approach a decade of service, an additional three stainless steel Landia units have now been introduced at the Dalian Xiajiahe Sludge Treatment Project.

Læs casen

Spildevand

Billigt kan ende med at blive dyrt

Dansk miljøteknologi er ikke altid det billigste indkøb, men det kan blive dyrt, hvis man glemmer at regne på levetidsomkostninger.

Læs casen

Spildevand

Going green at Severn Trent's Minworth STW

With a £60 million investment aimed at producing 30 per cent more green energy from its largest sewage treatment works, Severn Trent's upgrade of its 12 anaerobic digesters has put people and pumps to the ultimate test.

Læs casen

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent med speciale i spildevand

+45 93 39 04 10

aam@landia.dk

keyboard_arrow_up