Omrøring af rådnetanke

Med Landia GasMix får I maksimalt udbytte af rådnetanken i jeres rensningsanlæg. Systemet udnytter recirkulering af gas og slam til omrøring i tanken.

Relaterede produkter

Få maksimalt udbytte af jeres rådnetank med GasMix


Rådnetanken er en af de vigtigste komponenter i et moderne, energiproducerende renseanlæg. For at opnå størst muligt biogasudbytte og størst mulig slamreduktion er det vigtigt at vælge det rigtige omrøringssystem fra begyndelsen. Landia tilbyder, som den eneste leverandør på markedet, det unikke GasMix-omrøringssystem, som udnytter recirkulering af biogas og slam til at omrøre indholdet i rådnetanken.

Landia GasMix har alle komponenter placeret uden for rådnetanken, hvilket er en indlysende fordel med hensyn til servicering af systemet. Al service kan udføres ved foden af tanken, og skulle systemet fejle, kører biogasprocessen videre, da man ikke skal have åbnet til tanken for udbedring – modsat stort set alle andre typer omrørere for rådnetanke.

GasMix booster din rådnetank


I et samarbejde med Aarhus Universitet er det påvist, at Landia GasMix giver en højere biogasproduktion, når der sammenlignes med traditionel omrøringsteknologi. Dette bliver tydeligere, desto højere tørstofindholdet er.

Når slammet passerer gennem GasMix-ejektoren, udsættes det for en behandling, hvor slampartiklerne bliver ”splittet” ad – en funktion der gør tankindholdet lettere at omrøre, der er mindre risiko for flydelag, og den efterfølgende biogasproduktion forøges.

Det er et system, som vi ved, at vi kan regne med,
både hvad angår effektivitet og ydeevne.

- fortæller Gerald Buckley, Tullamore, Irland

 

Læs casen her

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent med speciale i spildevand

+45 93 39 04 10

aam@landia.dk

keyboard_arrow_up