Waste-to-energy

Mange forskellige former for affaldsprodukter kan i vid udstrækning genanvendes i biogasanlæg. Det kræver de rigtige pumper og omrørere i de rigtige materialer – Landia kan tilbyde dig en skræddersyet løsning, der passer lige til dit behov.

Madaffald, husholdningsaffald – den klarer vi også!

Affald eller biprodukter fra husholdninger, restauranter og storkøkkener er en ressource i sig selv og anvendes i stort omfang til biogasproduktion. Det stiller høje krav til de mekaniske komponenter på biogasanlægget. 

Landia har en komplet produktserie af syrefaste pumper og omrørere, der er målrettet waste-to-energy.
Produkterne tilpasses den aktuelle opgave og der tages højde for korrosion, pH-værdi, temperatur og slidende partikler som eksempelvis sand. 
Landia finder den bedste løsning til dit behov, uanset om det drejer sig om omrørere eller pumper til pulp fra madaffald, biomasse fra kildesorteret husholdningsaffald, slagteriaffald eller affald fra fødevareindustrien generelt.

Rådgivning om det rigtige valg til dit biogasanlæg

Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der kender branchen – nogle har endda en fortid på et biogasanlæg. Du får gode råd og vejledning fra dedikerede medarbejdere, for hvem tilfredse kunder er alfa og omega.

 

Vores produktion ligger væsentlig højere i forhold til det forventede. Anlægget producerer i øjeblikket ca. 500 m3 metan i timen og 120 m3 fra det gamle anlæg. Vi har på nuværende tidspunkt nået vores mål til fulde, og intet tyder på, at tankene er presset og ikke kan omsætte mere. Så vi kører bare på!

-  fortæller en tydelig tilfreds Jens Christensen

 

Læs casen

Cases - industri

LandbrugIndustriBiogasGasMix

Landia GasMix fremtidssikrer Rybjerggaard

På Rybjerggaard har der gennem mange år været fokus på energibesparelse og selvforsyning. Derfor var det også med den tanke, at Jens Christensen valgte at fremtidssikre landbruget ved opførelses at et nyt moderne biogasanlæg.

Læs casen

LandbrugIndustriBiogasGasMix

Landia GasMix sikrer problemfri drift

I et nyopført komplet biogasanlæg anvendes der i mixtanken Landia GasMix for at kunne opnå en bedre neddeling og dermed forbehandling.

Læs casen

IndustriBiogas

Banebrydende anlæg til organisk affald

Affald Plus+ omdanner organisk husholdningsaffald til biogas og gødning med nyt anlæg fra Gemidan Ecogi som indeholder komponenter fra Landia.

Læs casen

Industri

Høj driftssikkerhed, højt flow og kort leveringstid

Da en af Nagro A/S' store tanke på havnen i Fredericia skulle tømmes over i et skib var Landia bedst på alle parametre.

Læs casen

IndustriBiogasGasMix

Corys første biogasanlæg

Cory Environmental, som er et af Storbritanniens førende genbrugs-, affaldshåndterings- og energi enindvindingsfirmaer, har præsenteret et fødevarebaserede biogasanlæg.

Læs casen

IndustriBiogasGasMix

Nanjing, Kina

I april 2014 leverede vi et komplet Landia GasMix omrøringssystem for en forsøgsreaktor til Bioenergy Research Institute på Nanjing University of Technology i Kina.

Læs casen

IndustriBiogasGasMix

North State Rendering, Californien

- har tidligere anvendt neddykkede propelmixere i deres reaktortanke, men med redesign af tanken, har de skiftet til et nyt system, der opfylder alle deres behov.

Læs casen

IndustriSpildevandGasMix

Tullamore, Irland

Landia GasMix-eksterne omrøringssystem for rådnetanke i Tullamore – hjemsted for den berømte Irske whiskey Tullamore Dew.

Læs casen

Fiskeindustri

Ensileringsanlæg ved Atlantic Sapphire

Landia har i sommeren 2019 leveret ensileringsanlæg til ensilering af bi-produkter fra slagteri samt fisk, der dør før slagt ved Atlantic Sapphires kommercielle landbaserede pilotanlæg for opdræt af Atlantisk Laks i Hvide Sande.

Læs casen

Fiskeindustri

Pump up the grid

Scottish farm's pasteurization process powers national grid.

Læs casen

Næsten 90 og stadig på toppen

  • checkEn stor skare af dedikerede medarbejdere og den bedste kvalitet har skabt et mindset, hvor tilfredse kunder er alfa og omega – du er velkommen til at spørge dig omkring!
  • checkEn sikker investering: Landia har næsten 90 år på bagen og er i bedre form end nogensinde. Det er din garanti for, at vi også er på markedet om 20 år.
  • checkHvad er dit behov? Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig med lige præcis det – eller de – spørgsmål, som du måtte have.

Læs mere om hvad vi står for

Relaterede produkter

En stærk samarbejdspartner med næsten 90 års erfaring

Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der har teknisk forståelse og erfaring. En stor del af den tekniske styrke er maskinmestre, hvilket garanterer bred teknisk know-how og en hurtig forståelse af din opgave.
Og husk: vi sidder alle i Danmark, hvilket betyder, at du kan få omgående hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt.

Sådan finder vi den bedste løsning med jer

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent

+45 93 39 04 10
aam@landia.dk

keyboard_arrow_up