Waste-to-energy

Mange forskellige former for affaldsprodukter kan i vid udstrækning genanvendes i biogasanlæg. Det kræver de rigtige pumper og omrørere i de rigtige materialer – Landia kan tilbyde dig en skræddersyet løsning, der passer lige til dit behov.

Madaffald, husholdningsaffald – den klarer vi også!

Affald eller biprodukter fra husholdninger, restauranter og storkøkkener er en ressource i sig selv og anvendes i stort omfang til biogasproduktion. Det stiller høje krav til de mekaniske komponenter på biogasanlægget. 

Landia har en komplet produktserie af syrefaste pumper og omrørere, der er målrettet waste-to-energy.
Produkterne tilpasses den aktuelle opgave og der tages højde for korrosion, pH-værdi, temperatur og slidende partikler som eksempelvis sand. 
Landia finder den bedste løsning til dit behov, uanset om det drejer sig om omrørere eller pumper til pulp fra madaffald, biomasse fra kildesorteret husholdningsaffald, slagteriaffald eller affald fra fødevareindustrien generelt.

Rådgivning om det rigtige valg til dit biogasanlæg

Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der kender branchen – nogle har endda en fortid på et biogasanlæg. Du får gode råd og vejledning fra dedikerede medarbejdere, for hvem tilfredse kunder er alfa og omega.

 

Vores produktion ligger væsentlig højere i forhold til det forventede. Anlægget producerer i øjeblikket ca. 500 m3 metan i timen og 120 m3 fra det gamle anlæg. Vi har på nuværende tidspunkt nået vores mål til fulde, og intet tyder på, at tankene er presset og ikke kan omsætte mere. Så vi kører bare på!

-  fortæller en tydelig tilfreds Jens Christensen

 

Læs casen

Cases - industri

LandbrugIndustriBiogasGasMix

Landia GasMix fremtidssikrer Rybjerggaard

Der var hurtig enighed om at Landia GasMix var et perfekt match i forhold til konceptet. Bl.a. det faktum at Landia GasMix har alle mekaniske komponenter placeret udenfor tanken var en indlysende fordel.

Læs casen

LandbrugIndustriBiogasGasMix

Landia GasMix sikrer problemfri drift

”Landia har været lydhør i forhold til evt. kritik og efterfølgende fået løst diverse udfordringer i samarbejde med Lundsby, sådan at alle kom sikkert i mål”, udtaler Knud Christensen.

Læs casen

IndustriBiogas

Banebrydende anlæg til organisk affald

"Man kunne i teorien have valgt nogle meget billige pumper og omrørere fra eksempelvis Bulgarien, men så havde vi måske fået problemer med nedetid og omkostninger til vedligeholdelse. Forsyningssikkerhed har sin pris, og Landia har levet op til vores forventninger," siger energichef, Ole J. Andersen.

Læs casen

Industri

Høj driftssikkerhed, højt flow og kort leveringstid

Da en af Nagro A/S' store tanke på havnen i Fredericia skulle tømmes over i et skib var Landia bedst på alle parametre.

Læs casen

IndustriBiogasGasMix

Corys første biogasanlæg

Med deres første fødevarebaserede biogasanlæg ser de Landia GasMix system som den vigtigste del af processen. Systemet er nemt at regulere og kan bidrage med betydelige energibesparelser, da det kun skal være i drift max 30% af tiden.

Læs casen

IndustriBiogasGasMix

Nanjing, Kina

”Det har så som en positiv sidegevinst vist sig, at biogasproduktionen er væsentlig højere end forventet”

Læs casen

IndustriBiogasGasMix

North State Rendering, Californien

Med redesign af tanken, har de skiftet til et nyt system, der opfylder alle deres behov. Beregninger viser, at de vil kunne reducere dieselomkostningerne med 75% med CNG-brændstof.

Læs casen

IndustriSpildevandGasMix

Tullamore, Irland

”Pålidelig og nem adgang til pumpen sikrer en effektiv og sikker rutinemæssig service”.

Læs casen

Fiskeindustri

Ensileringsanlæg ved Atlantic Sapphire

Atlantic Sapphire har ved at investere i en Landia 2,5 m3 BioChop ensileringstank opnået fordele i forbindelse med håndteringen af bi-produkter. Ved ensilering er der fokus på bl.a. biosikkerhed, at lugtgener reduceres og den færdige ensilage er pumpbar.

Læs casen

Fiskeindustri

Pump up the grid

With the increasing demand for ensiling and pasteurization equipment, Landia designed, manufactured, and installed a 10 m3 ensiling tank with an 18.5 kW stainless steel long shaft chopper pump.

Læs casen

90 år og stadig på toppen

  • checkEn stor skare af dedikerede medarbejdere og den bedste kvalitet har skabt et mindset, hvor tilfredse kunder er alfa og omega – du er velkommen til at spørge dig omkring!
  • checkEn sikker investering: Landia har 90 år på bagen og er i bedre form end nogensinde. Det er din garanti for, at vi også er på markedet om 20 år.
  • checkHvad er dit behov? Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig med lige præcis det – eller de – spørgsmål, som du måtte have.

Læs mere om hvad vi står for

Relaterede produkter

En stærk samarbejdspartner med næsten 90 års erfaring

Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der har teknisk forståelse og erfaring. En stor del af den tekniske styrke er maskinmestre, hvilket garanterer bred teknisk know-how og en hurtig forståelse af din opgave.
Og husk: vi sidder alle i Danmark, hvilket betyder, at du kan få omgående hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt.

Sådan finder vi den bedste løsning med jer

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent

+45 93 39 04 10
aam@landia.dk

keyboard_arrow_up