Beluftning med ejektorbelufter

Landia AirJet er en ejektorbelufter, der fungerer ved, at luften automatisk bliver suget ned i ejektoren og efterfølgende blandet med spildevandet under kombineret omrøring og beluftning.

Chopperpumpe med ejektorsystem

AirJet består i al sin enkelhed af en chopperpumpe, der har fået påbygget et ejektorsystem. I forhold til de fleste andre beluftningssystemer er AirJet uhyre let at installere og styre. Der er hverken behov for kompressorer, bundmonterede diffusorere og avancerede styringer.
Landia AirJet kan både monteres i eksisterende og nye tanke. Det er i nogle tilfælde ikke nødvendigt at tømme tanken, før systemet bliver monteret. AirJet fås i neddykket udførelse som tørtopstillet og som flydende monteret på en ponton.

Photo: Roquette

AirJet – nemt og effektivt

Med Landia AirJet får du et simpelt og effektivt beluftningssystem. Det kan være som din egentlige kilde til beluftning for at modvirke lugtgener, som supplerende beluftning ved spidsbelastninger eller som erstatning for udtjente rotor- eller overfladebeluftere.
AirJet er ideel til stærkt forurenet spildevand, og da systemet ikke stopper til, har belufteren en konstant virkningsgrad – ulig de fleste andre typer beluftning.

Landia AirJet er pålidelig og meget effektiv. Omkostningerne er lave, og vi behøver ikke længere at tilføje kemikalier til tanken - og vi har ikke længere brug for blæsere, som er meget energikrævende.
Installation var let, og her fem år efter har vi overhovedet ikke haft problemer med Landia AirJet – og vi har ikke haft behov for at rense tanken! Vores lugtproblemer er løst – så vi må sige, at det har været en fremragende investering.

- Hank Van Nieuwenhuyzen, Hollandia Dairy

 

Læs casen

Cases - spildevand

IndustriSpildevand

Sådan fik Dairy Crest øjnene op for fordelene ved Landia Airjet

Dairy Crest, som producerer nogle af de meste kendte brands indenfor fødevarer i England, har opgraderet rensningen af deres spildevand ved at investere i et nyt beluftningssystem fra Landia. 

Læs casen

Spildevand

Slampumper – 40.000 timers drift uden reparationer

På et renseanlæg i Kina, i byen Dalian, har 13 Landia slampumper været i drift i over 40.000 timer uden at der er skiftet nogle reservedele – over hovedet.

Læs casen

IndustriSpildevand

Chicken Run for Landia Chopper Pump

Ferrier Pumps has brought about a successful solution to a tricky wastewater application at a new chicken processing plant in Scotland.

Læs casen

SpildevandGasMix

Hjørring Vand

Et Landia GasMix omrøringssystem er monteret på Hjørring renseanlægs rådnetank og udover at bidrage med et væsentligt højere gasudbytte, har det også nogle helt andre, klare fordele.

Læs casen

IndustriSpildevandGasMix

Tullamore, Irland

Landia GasMix-eksterne omrøringssystem for rådnetanke i Tullamore – hjemsted for den berømte Irske whiskey Tullamore Dew.

Læs casen

Spildevand

Landia’s Mixers do their duty at Camp Lejeune

In Jacksonville, North Carolina, Landia has supplied two submersible mixers for the sludge treatment process at Marine Corps Base Camp Lejeune.

Læs casen

Spildevand

Fremmedlegemer i spildevandet

Spildevandets mange fremmedlegemer fik de gamle pumper til at stoppe til.

Læs casen

Spildevand

Landia Wins More Pump Business In China

As 13 Landia Chopper Pumps approach a decade of service, an additional three stainless steel Landia units have now been introduced at the Dalian Xiajiahe Sludge Treatment Project.

Læs casen

Spildevand

Billigt kan ende med at blive dyrt

Dansk miljøteknologi er ikke altid det billigste indkøb, men det kan blive dyrt, hvis man glemmer at regne på levetidsomkostninger.

Læs casen

Spildevand

Going green at Severn Trent's Minworth STW

With a £60 million investment aimed at producing 30 per cent more green energy from its largest sewage treatment works, Severn Trent's upgrade of its 12 anaerobic digesters has put people and pumps to the ultimate test.

Læs casen

Næsten 90 og stadig på toppen

  • checkEn stor skare af dedikerede medarbejdere og den bedste kvalitet har skabt et mindset, hvor tilfredse kunder er alfa og omega – du er velkommen til at spørge dig omkring!
  • checkEn sikker investering: Landia har næsten 90 år på bagen og er i bedre form end nogensinde. Det er din garanti for, at vi også er på markedet om 20 år.
  • checkHvad er dit behov? Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig med lige præcis det – eller de – spørgsmål, som du måtte have.

Læs mere om hvad vi står for

Relaterede produkter

En stærk samarbejdspartner med solid erfaring inden for spildevand

Du finder i al beskedenhed ingen, der har større erfaring med omrørere til spildevand end Landia. 
Landia leverede de første omrørere til renseanlæg i slutningen af 1980’erne, og du finder i dag Landia-produkter på renseanlæg verden over. Spildevandsbranchen vokser år for år, og vi følger med. 
Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der kender branchen – og som kan lide spildevandsbranchen.

Sådan finder vi den bedste løsning med dig

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent med speciale i spildevand

+45 93 39 04 10
aam@landia.dk

keyboard_arrow_up