Beluftning med ejektorbelufter

Landia AirJet er en ejektorbelufter, der fungerer ved, at luften automatisk bliver suget ned i ejektoren og efterfølgende blandet med spildevandet under kombineret omrøring og beluftning.

Relaterede produkter

Chopperpumpe med ejektorsystem


AirJet består i al sin enkelhed af en chopperpumpe, der har fået påbygget et ejektorsystem. I forhold til de fleste andre beluftningssystemer er AirJet uhyre let at installere og styre. Der er hverken behov for kompressorer, bundmonterede diffusorere og avancerede styringer.

Landia AirJet kan både monteres i eksisterende og nye tanke. Det er i nogle tilfælde ikke nødvendigt at tømme tanken, før systemet bliver monteret. AirJet fås i neddykket udførelse som tørtopstillet og som flydende monteret på en ponton.

Photo: Roquette

AirJet – nemt og effektivt


Med Landia AirJet får du et simpelt og effektivt beluftningssystem. Det kan være som din egentlige kilde til beluftning for at modvirke lugtgener, som supplerende beluftning ved spidsbelastninger eller som erstatning for udtjente rotor- eller overfladebeluftere.

AirJet er ideel til stærkt forurenet spildevand, og da systemet ikke stopper til, har belufteren en konstant virkningsgrad – ulig de fleste andre typer beluftning.

City of Fairfield - Mims Creek Wastewater Treatment Plant

Omkostningerne er lave og vi behøver ikke længere at tilføje kemikalier til tanken - samt vi har ikke længere brug for blæsere, som er meget energikrævende.

- Hank Van Nieuwenhuyzen, driftschef hos Hollandia Dairy

 

Læs casen her

Cases - spildevand

IndustriSpildevand

Sådan fik Dairy Crest øjnene op for fordelene ved Landia Airjet

”Med en Landia AirJet får I udstyr af topkvalitet med lang levetid og lave omkostninger.” fortæller Dai Williams, projektleder hos Dairy Crest.

Læs casen

Spildevand

Slampumper – 40.000 timers drift uden reparationer

13 pumper fra Landia med en driftstid på 40.000 timer uden reparationer eller reservedele.

Læs casen

IndustriSpildevand

Chicken Run for Landia Chopper Pump

“Dealing with very hard-to-handle solids such as feathers, the Landia Chopper Pump is extremely effective and reliable” – Peter Ramsay, Sales Engineer.

Læs casen

IndustriSpildevand

Det naturlige valg for Hollandia Dairy

“En pålidelig og effektiv, som har bidraget til lavere omkostninger og energibesparelse”, fortæller Christian Tasser.

Læs casen

SpildevandGasMix

Hjørring Vand

"Tidligere havde vi problemer med flydelag – det har vi ikke mere.", forklarer Jacob Andersen, chef for vand og spildevand hos Hjørring Vandselskab A/S.

Læs casen

IndustriSpildevandGasMix

Tullamore, Irland

”Pålidelig og nem adgang til pumpen sikrer en effektiv og sikker rutinemæssig service”.

Læs casen

Spildevand

Landia’s Mixers do their duty at Camp Lejeune

Landia is not based on "lowest initial cost". The purpose of Landia is to provide long term solutions, long-term value and personalized customer support.

Læs casen

Spildevand

Fremmedlegemer i spildevandet

Problemer med vådservitter, hygiejnebind, kondomer mm. blev løst af to neddykkede chopperpumper fra Landia.

Læs casen

Spildevand

Landia Wins More Pump Business In China

Our pumps are an integral part of an operation that every day handles several hundred tons of trucked-in dewatered sludge from wastewater treatment plants all over the city of Dalian.

Læs casen

Spildevand

Billigt kan ende med at blive dyrt

"Selvfølgelig kan man købe guld for dyrt, og det skal man jo ikke. Men der er altså en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og særligt i vores branche er det vigtigt at analysere levetidsomkostningerne.”, forklarer Ib Pedersen.

Læs casen

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent med speciale i spildevand

+45 93 39 04 10

aam@landia.dk

keyboard_arrow_up