Industrielle pumpeløsninger

De fleste pumper er ikke designet til at håndtere større fremmedlegemer, tyktflydende, slidende eller aggressive medier – det er pumperne fra Landia.

Landia chopperpumper – i tykt og tyndt

Landia chopperpumper er udstyret med et effektivt knivsystem ved pumpens indløb. Knivsystemet neddeler større partikler, inden de pumpes videre i systemet.
Landias pumper er også velegnede til at pumpe højviskose væsketyper. Vidste du, at mange typer af fortrængningspumper kan udskiftes med Landia-pumpe? 
Pumpen er simpel, robust og let at servicere. Der er ingen fine tolerancer, som kræver justering efter skift af pumpehjul. Det gør pumpen langt mindre følsom over for tørstof og sand, og det holder udgifterne til drift og vedligeholdelse nede.  Og så er det samtidig en chopperpumpe, og du er dermed ”forsikret” mod tilstopning af pumpen.

Nem tilpasning til eksisterende installation

En Landia chopperpumpe kan tilpasses de fleste andre pumpefabrikanters installationsudstyr, så det er både hurtigt og simpelt at opgradere til en Landia chopperpumpe. Uanset pumpeydelse og installationsforhold får du en skræddersyet pumpeløsning til den specifikke opgave.

Efter en brand på anlægget ved Fredericia skulle firmaet Nagro A/S have tømt en af de store tanke på 2.700 m3. Tanken indeholdt PFAD (palmefedtsyredestillat), som skulle pumpes fra tanken og over i et skib via en 300 m lang 6" pumpeledning. Der var et stort krav om høj driftssikkerhed, højt flow og kort leveringstid.

 

Læs casen

Cases - industri

IndustriSpildevand

Sådan fik Dairy Crest øjnene op for fordelene ved Landia Airjet

”Med en Landia AirJet får I udstyr af topkvalitet med lang levetid og lave omkostninger.” fortæller Dai Williams, projektleder hos Dairy Crest.

Læs casen

Industri

Spildolie i Aserbajdsjan – den klarer vi!

Et par Landia dykpumper, på et statsligt olieraffinaderi i Aserbajdsjan, har bidraget til at alt har fungeret perfekt – endda under svære forhold.

Læs casen

IndustriSpildevand

Chicken Run for Landia Chopper Pump

“Dealing with very hard-to-handle solids such as feathers, the Landia Chopper Pump is extremely effective and reliable” – Peter Ramsay, Sales Engineer.

Læs casen

Industri

Det naturlige valg for Hollandia Dairy

“En pålidelig og effektiv, som har bidraget til lavere omkostninger og energibesparelse”, fortæller Christian Tasser.

Læs casen

Fiskeindustri

Ensilering af færøske laks

Endnu en 5 m3 ensileringstank med fokus på bl.a. lave vedligeholdsomkostninger til et nyt integreret ensileringsanlæg.

Læs casen

Fiskeindustri

Ensilering på færøsk fabriks trawler

Den færøske fabriks trawler, Akraberg, skal med Landia Chopperpumper og omrører producere ensilage i store mængder.

Læs casen

Fiskeindustri

Anaerobic Digestion Of Aquaculture Organics

To meet the UK´s Animal By-Product regulations, the Scottish waste authority installed a pasteurization system. “We’ve never failed a sample.”

Læs casen

Fiskeindustri

BioChop provides increased fish silage biosecurity in Faroe Islands

Designed with Landia’s acclaimed chopper pump, the BioChop will be utilised for the safe and efficient processing of fish morts into silage at Vestmanna on the island of Streymoy.

Læs casen

Fiskeindustri

Recycling Food Waste from Fish Morts Using Anaerobic Digestion

With local technical back-up at hand, the aquaculture industry is now more focused than ever before on biosecurity and the increasing value of by-products.

Læs casen

Fiskeindustri

Demand for fish ensiling as by-product value increases

With local technical back-up at hand, the aquaculture industry is now more focused than ever before on biosecurity and the increasing value of by-products.

Læs casen

90 år og stadig på toppen

  • checkEn stor skare af dedikerede medarbejdere og den bedste kvalitet har skabt et mindset, hvor tilfredse kunder er alfa og omega – du er velkommen til at spørge dig omkring!
  • checkEn sikker investering: Landia har 90 år på bagen og er i bedre form end nogensinde. Det er din garanti for, at vi også er på markedet om 20 år.
  • checkHvad er dit behov? Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig med lige præcis det – eller de – spørgsmål, som du måtte have.

Læs mere om hvad vi står for

Relaterede produkter

En stærk samarbejdspartner med næsten 90 års erfaring

Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der har teknisk forståelse og erfaring. En stor del af den tekniske styrke er maskinmestre, hvilket garanterer bred teknisk know-how og en hurtig forståelse af din opgave.
Og husk: vi sidder alle i Danmark, hvilket betyder, at du kan få omgående hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt.

Sådan finder vi den bedste løsning med jer

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent

+45 93 39 04 10
aam@landia.dk

keyboard_arrow_up