Omrøring af slam

Landia har mere end 40 år med løsninger til omrøring af slam på renseanlæg.

Relaterede produkter

Effektive omrørere til spildevandsslam


Modtagelse, udrådning og afvanding af slam spiller en vigtig rolle på et renseanlæg. Den konstante udvikling af teknologier til slamafvanding stiller store krav til omrørerne. Landia har et bredt sortiment af udstyr til omrøring af spildevandsslam.

Hvad enten det drejer sig om en modtagetank for septisk slam, der indeholder store mængder trevler og fremmedlegemer, eller en lagertank for polymerafvandet slam med høj viskositet, har vi produkterne til at løse opgaven. 

Hvis slammet giver anledning til lugtgener, kan en kombineret omrørings- og beluftningsløsning i form af en Landia AirJet-ejektorpumpe være løsningen. 

Landia har en lang række forskellige typer og størrelser af omrørere og kan derfor skræddersy den optimale omrøringsløsning til lige netop dit anlæg.

Holdbarheden er nærmest legendarisk


Landia leverede de første omrørere til renseanlæg i slutningen af 1980’erne. Der er mange Landia-omrørere på renseanlæg verden over, som har passeret de 25 år – nogle endda 30.

Det kan da kaldes bæredygtighed!

Konstant opfølgning, test og udvikling har gjort, at vi har fulgt med tiden og i dag kan tilbyde energirigtig omrøring kombineret med en levetid ud over det sædvanlige – noget vi selvfølgelig er villige til at garantere!

I 1989 fik vi leveret 16 omrørere fra Landia. De 14 af dem kører endnu, og propellerne fra de to sidste har vi flyttet over på andre omrørere.

- siger Ib Pedersen, teamleder for drift af renseanlæg hos Vandcenter Syd.

 

Læs casen her

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent med speciale i spildevand

+45 93 39 04 10

aam@landia.dk

keyboard_arrow_up