Chopperpumper klarer spildevandet – uden stop

Landias chopperpumper neddeler urenheder, inden de pumpes videre i systemet og virker derfor som problemløsere i pumpestationer.

Relaterede produkter

Ikke flere pumpealarmer


Det er de færreste spildevandspumper, der er udviklet til at håndtere de mange engangsklude, vådservietter, bleer, tøjrester og andre fremmedlegemer, der ryger i kloakken og dermed spildevandet - og det er aldrig belejligt, når en pumpealarm tikker ind. 

Landias serie af chopperpumper er udstyret med et effektivt knivsystem ved pumpens indløb. Pumpen neddeler urenheder, inden de pumpes videre i systemet, og en Landia chopperpumpe er en permanent løsning til afhjælpning af problemer med tilstoppede pumper. 

Nem tilpasning til eksisterende installation


En Landia chopperpumpe kan tilpasses de fleste andre pumpefabrikanters installationsudstyr, så det er både hurtigt og simpelt at opgradere din pumpestation med en Landia chopperpumpe. Uanset pumpeydelse og installationsforhold får du en skræddersyet pumpeløsning til den specifikke opgave.

Er det ikke muligt at erstatte din eksisterende pumpe med en Landia-pumpe, er der også en løsning på det: Landia Eradigator er en chopperpumpe, der recirkulerer indholdet i pumpestationen, neddeler urenheder og flydelag og modvirker tilstopning af din eksisterende pumpe. Monteres på ingen tid og skal blot tilsluttes strøm.

Resultatet er ikke kun en høj driftssikkerhed men samtidig også en energibesparelse, da driftstiden er reduceret til cirka det halve.

 

Læs casen her

Cases - spildevand

IndustriSpildevand

Sådan fik Dairy Crest øjnene op for fordelene ved Landia Airjet

Dairy Crest, som producerer nogle af de meste kendte brands indenfor fødevarer i England, har opgraderet rensningen af deres spildevand ved at investere i et nyt beluftningssystem fra Landia. 

Læs casen

Spildevand

Slampumper – 40.000 timers drift uden reparationer

På et renseanlæg i Kina, i byen Dalian, har 13 Landia slampumper været i drift i over 40.000 timer uden at der er skiftet nogle reservedele – over hovedet.

Læs casen

IndustriSpildevand

Chicken Run for Landia Chopper Pump

Ferrier Pumps has brought about a successful solution to a tricky wastewater application at a new chicken processing plant in Scotland.

Læs casen

SpildevandGasMix

Hjørring Vand

Et Landia GasMix omrøringssystem er monteret på Hjørring renseanlægs rådnetank og udover at bidrage med et væsentligt højere gasudbytte, har det også nogle helt andre, klare fordele.

Læs casen

IndustriSpildevandGasMix

Tullamore, Irland

Landia GasMix-eksterne omrøringssystem for rådnetanke i Tullamore – hjemsted for den berømte Irske whiskey Tullamore Dew.

Læs casen

Spildevand

Landia’s Mixers do their duty at Camp Lejeune

In Jacksonville, North Carolina, Landia has supplied two submersible mixers for the sludge treatment process at Marine Corps Base Camp Lejeune.

Læs casen

Spildevand

Fremmedlegemer i spildevandet

Spildevandets mange fremmedlegemer fik de gamle pumper til at stoppe til.

Læs casen

Spildevand

Landia Wins More Pump Business In China

As 13 Landia Chopper Pumps approach a decade of service, an additional three stainless steel Landia units have now been introduced at the Dalian Xiajiahe Sludge Treatment Project.

Læs casen

Spildevand

Billigt kan ende med at blive dyrt

Dansk miljøteknologi er ikke altid det billigste indkøb, men det kan blive dyrt, hvis man glemmer at regne på levetidsomkostninger.

Læs casen

Spildevand

Going green at Severn Trent's Minworth STW

With a £60 million investment aimed at producing 30 per cent more green energy from its largest sewage treatment works, Severn Trent's upgrade of its 12 anaerobic digesters has put people and pumps to the ultimate test.

Læs casen

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent med speciale i spildevand

+45 93 39 04 10

aam@landia.dk

keyboard_arrow_up