Chopperpumper klarer spildevandet – uden stop

Landias chopperpumper neddeler urenheder, inden de pumpes videre i systemet og virker derfor som problemløsere i pumpestationer.

Relaterede produkter

Ikke flere pumpealarmer


Det er de færreste spildevandspumper, der er udviklet til at håndtere de mange engangsklude, vådservietter, bleer, tøjrester og andre fremmedlegemer, der ryger i kloakken og dermed spildevandet - og det er aldrig belejligt, når en pumpealarm tikker ind. 

Landias serie af chopperpumper er udstyret med et effektivt knivsystem ved pumpens indløb. Pumpen neddeler urenheder, inden de pumpes videre i systemet, og en Landia chopperpumpe er en permanent løsning til afhjælpning af problemer med tilstoppede pumper. 

Nem tilpasning til eksisterende installation


En Landia chopperpumpe kan tilpasses de fleste andre pumpefabrikanters installationsudstyr, så det er både hurtigt og simpelt at opgradere din pumpestation med en Landia chopperpumpe. Uanset pumpeydelse og installationsforhold får du en skræddersyet pumpeløsning til den specifikke opgave.

Er det ikke muligt at erstatte din eksisterende pumpe med en Landia-pumpe, er der også en løsning på det: Landia Eradigator er en chopperpumpe, der recirkulerer indholdet i pumpestationen, neddeler urenheder og flydelag og modvirker tilstopning af din eksisterende pumpe. Monteres på ingen tid og skal blot tilsluttes strøm.

Resultatet er ikke kun en høj driftssikkerhed men samtidig også en energibesparelse, da driftstiden er reduceret til cirka det halve.

 

Læs casen her

Cases - spildevand

IndustriSpildevand

Sådan fik Dairy Crest øjnene op for fordelene ved Landia Airjet

”Med en Landia AirJet får I udstyr af topkvalitet med lang levetid og lave omkostninger.” fortæller Dai Williams, projektleder hos Dairy Crest.

Læs casen

Spildevand

Slampumper – 40.000 timers drift uden reparationer

13 pumper fra Landia med en driftstid på 40.000 timer uden reparationer eller reservedele.

Læs casen

IndustriSpildevand

Chicken Run for Landia Chopper Pump

“Dealing with very hard-to-handle solids such as feathers, the Landia Chopper Pump is extremely effective and reliable” – Peter Ramsay, Sales Engineer.

Læs casen

IndustriSpildevand

Det naturlige valg for Hollandia Dairy

“En pålidelig og effektiv, som har bidraget til lavere omkostninger og energibesparelse”, fortæller Christian Tasser.

Læs casen

SpildevandGasMix

Hjørring Vand

"Tidligere havde vi problemer med flydelag – det har vi ikke mere.", forklarer Jacob Andersen, chef for vand og spildevand hos Hjørring Vandselskab A/S.

Læs casen

IndustriSpildevandGasMix

Tullamore, Irland

”Pålidelig og nem adgang til pumpen sikrer en effektiv og sikker rutinemæssig service”.

Læs casen

Spildevand

Landia’s Mixers do their duty at Camp Lejeune

Landia is not based on "lowest initial cost". The purpose of Landia is to provide long term solutions, long-term value and personalized customer support.

Læs casen

Spildevand

Fremmedlegemer i spildevandet

Problemer med vådservitter, hygiejnebind, kondomer mm. blev løst af to neddykkede chopperpumper fra Landia.

Læs casen

Spildevand

Landia Wins More Pump Business In China

Our pumps are an integral part of an operation that every day handles several hundred tons of trucked-in dewatered sludge from wastewater treatment plants all over the city of Dalian.

Læs casen

Spildevand

Billigt kan ende med at blive dyrt

"Selvfølgelig kan man købe guld for dyrt, og det skal man jo ikke. Men der er altså en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og særligt i vores branche er det vigtigt at analysere levetidsomkostningerne.”, forklarer Ib Pedersen.

Læs casen

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent med speciale i spildevand

+45 93 39 04 10

aam@landia.dk

keyboard_arrow_up