Omrøring i reaktortanke

Landia GasMix er et omrøringssystem, hvor alle komponenter er placeret uden for tanken. GasMix udnytter recirkulation af biogassen til at omrøre indholdet i reaktoren.

Relaterede produkter

Øget biogasproduktion med Landia GasMix


Effektiv omrøring i reaktortanken er essentiel for økonomien på dit biogasanlæg. Som eneste leverandør på markedet kan Landia tilbyde dig det unikke GasMix-omrøringssystem. GasMix udnytter recirkulering af biogas og biomasse til at omrøre indholdet i reaktortanken.

At alle komponenter i GasMix-systemet er placeret uden for reaktoren giver en række indlysende fordele: al service på systemet kan udføres ved foden af tanken. Skulle systemet mod forventning fejle, kører biogasprocessen videre, og det er aldrig nødvendigt at åbne eller tømme tanken – modsat stort set alle andre typer omrørere i reaktortanke.

GasMix booster biogasproduktionen


I et samarbejde med Aarhus Universitet er der påvist mere end 10% højere biogasproduktion sammenlignet med traditionel omrøringsteknologi.


I biomasser med højt fiberindhold bliver fibrene ved den gentagne recirkulation gennem GasMix-systemet ”splittet” ad – en funktion, som ikke opnås ved en traditionel omrøring af reaktortanken.

Nem vedligeholdelse er ikke den eneste fordel ved Landia GasMix-systemet. Selv meget store tanke blandes op til en homogen masse uden flydelag. 

- siger direktør Brian Gannon.


Læs casen


Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Per S. Thomassen

Salgskonsulent med speciale i  biogas

+45 93 39 04 07

pst@landia.dk

keyboard_arrow_up