Omrøring i reaktortanke

Landia GasMix er et omrøringssystem, hvor alle komponenter er placeret uden for tanken. GasMix udnytter recirkulation af biogassen til at omrøre indholdet i reaktoren.

Øget biogasproduktion med Landia GasMix

Effektiv omrøring i reaktortanken er essentiel for økonomien på dit biogasanlæg. Som eneste leverandør på markedet kan Landia tilbyde dig det unikke GasMix-omrøringssystem. GasMix udnytter recirkulering af biogas og biomasse til at omrøre indholdet i reaktortanken.
At alle komponenter i GasMix-systemet er placeret uden for reaktoren giver en række indlysende fordele: al service på systemet kan udføres ved foden af tanken. Skulle systemet mod forventning fejle, kører biogasprocessen videre, og det er aldrig nødvendigt at åbne eller tømme tanken – modsat stort set alle andre typer omrørere i reaktortanke.

GasMix booster biogasproduktionen

I et samarbejde med Aarhus Universitet er der påvist mere end 10% højere biogasproduktion sammenlignet med traditionel omrøringsteknologi. I biomasser med højt fiberindhold bliver fibrene ved den gentagne recirkulation gennem GasMix-systemet ”splittet” ad – en funktion, som ikke opnås ved en traditionel omrøring af reaktortanken.

Nem vedligeholdelse er ikke den eneste fordel ved Landia GasMix-systemet. Selv meget store tanke blandes op til en homogen masse uden flydelag. En bred vifte af råvarer er afprøvet, alle med særdeles effektivt resultat!

- siger direktør Brian Gannon.

 

Læs casen

Cases - biogas

Biogas

Hygiejniseringsanlæg til Rumænien

Landia har leveret to af sine 25m³ hygiejniseringsanlæg til et nyt avanceret waste-to-energy biogasanlæg i Rumænien.

Læs casen

IndustriBiogasGasMix

North State Rendering, Californien

- har tidligere anvendt neddykkede propelmixere i deres reaktortanke, men med redesign af tanken, har de skiftet til et nyt system, der opfylder alle deres behov.

Læs casen

IndustriBiogasGasMix

Nanjing, Kina

I april 2014 leverede vi et komplet Landia GasMix omrøringssystem for en forsøgsreaktor til Bioenergy Research Institute på Nanjing University of Technology i Kina.

Læs casen

IndustriBiogasGasMix

Corys første biogasanlæg

Cory Environmental, som er et af Storbritanniens førende genbrugs-, affaldshåndterings- og energi enindvindingsfirmaer, har præsenteret et fødevarebaserede biogasanlæg.

Læs casen

IndustriBiogas

Banebrydende anlæg til organisk affald

Affald Plus+ omdanner organisk husholdningsaffald til biogas og gødning med nyt anlæg fra Gemidan Ecogi som indeholder komponenter fra Landia.

Læs casen

LandbrugIndustriBiogasGasMix

Landia GasMix sikrer problemfri drift

I et nyopført komplet biogasanlæg anvendes der i mixtanken Landia GasMix for at kunne opnå en bedre neddeling og dermed forbehandling.

Læs casen

LandbrugIndustriBiogasGasMix

Landia GasMix fremtidssikrer Rybjerggaard

På Rybjerggaard har der gennem mange år været fokus på energibesparelse og selvforsyning. Derfor var det også med den tanke, at Jens Christensen valgte at fremtidssikre landbruget ved opførelses at et nyt moderne biogasanlæg.

Læs casen

LandbrugBiogasGasMix

Flyt gyllen fra vejen og ned i jorden

Der transporteres hvert år 35 millioner m³ gylle på Danmarks veje. Dette er en reel udgift for de enkelte landmænd og er desuden utrolig tidskrævende.

Læs casen

Næsten 90 og stadig på toppen

  • checkEn stor skare af dedikerede medarbejdere og den bedste kvalitet har skabt et mindset, hvor tilfredse kunder er alfa og omega – du er velkommen til at spørge dig omkring!
  • checkEn sikker investering: Landia har næsten 90 år på bagen og er i bedre form end nogensinde. Det er din garanti for, at vi også er på markedet om 20 år.
  • checkHvad er dit behov? Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig med lige præcis det – eller de – spørgsmål, som du måtte have.

Læs mere om hvad vi står for

Relaterede produkter

En stærk samarbejdspartner med solid erfaring inden for biogas

Du finder i al beskedenhed ingen, der har større erfaring end Landia med løsninger inden for pumper og omrørere til biogas. Vi har været med siden den spæde start i Danmark, og du finder i dag Landia-produkter på biogasanlæg verden over. Biogasbranchen vokser år for år, og vi følger med. 

Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der kender branchen – nogle har endda en fortid på et biogasanlæg.

Sådan finder vi den bedste løsning med dig

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Per S. Thomassen

Salgskonsulent med speciale i biogas

+45 93 39 04 07
pst@landia.dk

keyboard_arrow_up