Omrøring i procestanke

Med en omrørerløsning fra Landia sikres I en hurtig opblanding af indkommende spildevand og derved mindst mulig ændring af tankens biologiske forhold.

Relaterede produkter

Udnyt energiforbruget bedst muligt


Energiforbruget til omrøring spiller en stor rolle i processen på et renseanlæg. Det er noget Landia altid har haft fokus på, som noget helt naturligt for en dansk virksomhed.

Landia har en lang række forskellige typer og størrelser af omrørere og kan derfor skræddersy den optimale omrøringsløsning til lige netop dit anlæg. Selvfølgelig med tanke på det lavest mulige energiforbrug og en fuldstændig opblanding af tankindholdet.

Holdbarheden er nærmest legendarisk


Landia leverede de første omrørere til renseanlæg i slutningen af 1980’erne. Der er mange Landia-omrørere på renseanlæg verden over, som har passeret de 25 år – nogle endda 30.

Det kan da kaldes bæredygtighed!

Konstant opfølgning, test og udvikling har gjort, at vi har fulgt med tiden og i dag kan tilbyde energirigtig omrøring kombineret med en levetid ud over det sædvanlige – noget vi selvfølgelig er villige til at garantere!

I 1989 fik vi leveret 16 omrørere fra Landia. De 14 af dem kører endnu, og propellerne fra de to sidste har vi flyttet over på andre omrørere.

- siger Ib Pedersen

 

Læs casen her

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent med speciale i spildevand

+45 93 39 04 10

aam@landia.dk

keyboard_arrow_up