MBBR-omrøring i spildevand

Effektiv og skånsom omrøring i MBBR-reaktorer

Relaterede produkter

25 år med omrøring i MBBR-processer


MBBR-processen indeholder hovedsageligt et bæremedie, såkaldte carriers eller biomedie, som er små plastelementer, hvorpå biofilmen kan gro. Bæremediet skal være i kontakt med spildevandet, hvorfor omrøring er nødvendig.

Landia har 25 års erfaring med omrøring i MBBR-processer og har derfor opnået en betydelig erfaring. Det er vigtigt, at bæremediet omrøres så effektivt og skånsomt som muligt. Med skånsomt menes, at påvirkningen fra omrøreren er så lille som mulig, da hårdhændet behandling kan medføre skader på plastelementerne.

Intet slid på bæremedie – intet slid på propeller


Kontakten mellem bæremediet og propellen skaber en friktion og dermed potentielt slid. Landia BioMover omrørere for MBBR har alle en lav propeller tip-speed på mellem 3 og 8 m/s, og de yder dermed optimal beskyttelse af plastelementerne.

Alle Landias propeller er fremstillet af rustfrit stål med en materialetykkelse på 6-8 mm. De har vist sig at være stort set umulige at slide op i MBBR-applikationer – i modsætning til visse andre former for propelmateriale.

Advanced MBBR and IFAS mixing technology for modern Wastewater Treatment Plants

 Det vil jeg gerne opfordre mine kolleger til at huske, så man undgår grimme overraskelser på den lange bane.

- siger Ib Pedersen, teamleder for drift af renseanlæg hos Vandcenter Syd.

 

Læs casen her

Cases - spildevand

IndustriSpildevand

Sådan fik Dairy Crest øjnene op for fordelene ved Landia Airjet

Dairy Crest, som producerer nogle af de meste kendte brands indenfor fødevarer i England, har opgraderet rensningen af deres spildevand ved at investere i et nyt beluftningssystem fra Landia. 

Læs casen

Spildevand

Slampumper – 40.000 timers drift uden reparationer

På et renseanlæg i Kina, i byen Dalian, har 13 Landia slampumper været i drift i over 40.000 timer uden at der er skiftet nogle reservedele – over hovedet.

Læs casen

IndustriSpildevand

Chicken Run for Landia Chopper Pump

Ferrier Pumps has brought about a successful solution to a tricky wastewater application at a new chicken processing plant in Scotland.

Læs casen

SpildevandGasMix

Hjørring Vand

Et Landia GasMix omrøringssystem er monteret på Hjørring renseanlægs rådnetank og udover at bidrage med et væsentligt højere gasudbytte, har det også nogle helt andre, klare fordele.

Læs casen

IndustriSpildevandGasMix

Tullamore, Irland

Landia GasMix-eksterne omrøringssystem for rådnetanke i Tullamore – hjemsted for den berømte Irske whiskey Tullamore Dew.

Læs casen

Spildevand

Landia’s Mixers do their duty at Camp Lejeune

In Jacksonville, North Carolina, Landia has supplied two submersible mixers for the sludge treatment process at Marine Corps Base Camp Lejeune.

Læs casen

Spildevand

Fremmedlegemer i spildevandet

Spildevandets mange fremmedlegemer fik de gamle pumper til at stoppe til.

Læs casen

Spildevand

Landia Wins More Pump Business In China

As 13 Landia Chopper Pumps approach a decade of service, an additional three stainless steel Landia units have now been introduced at the Dalian Xiajiahe Sludge Treatment Project.

Læs casen

Spildevand

Billigt kan ende med at blive dyrt

Dansk miljøteknologi er ikke altid det billigste indkøb, men det kan blive dyrt, hvis man glemmer at regne på levetidsomkostninger.

Læs casen

Spildevand

Going green at Severn Trent's Minworth STW

With a £60 million investment aimed at producing 30 per cent more green energy from its largest sewage treatment works, Severn Trent's upgrade of its 12 anaerobic digesters has put people and pumps to the ultimate test.

Læs casen

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent med speciale i spildevand

+45 93 39 04 10

aam@landia.dk

keyboard_arrow_up