SÅDAN FIK DAIRY CREST ØJNENE OP FOR FORDELENE VED LANDIA AIRJET

Dairy Crest, som producerer nogle af de meste kendte brands indenfor fødevarer i England, har opgraderet rensningen af deres spildevand ved at investere i et nyt beluftningssystem fra Landia. 

Fire nye rustfri AirJets  er blevet monteret i to udligningstanke. Dai Williams, projektleder hos Dairy Crest, siger: 
 
”Oprindeligt lavede vi en ”prøv-før-du-køber” aftale med Landia, hvor vi lejede en AirJet-enhed til lave omkostninger for at teste hvad den egentligt kunne. Den viste sig at være robust, pålidelig og effektiv ”. 
 
Han tilføjer: ”Efterhånden som efterspørgslen efter vores produkter er steget, så er det også nødvendigt at øge vores produktionskapacitet. Netop derfor er det meget vigtigt, at vi investerer i udstyr af topkvalitet med lang levetid og lave omkostninger til vedligehold”. 
 
”Landias AirJet imødekommer til fulde disse krav - og samtidigt har det gjort, at vi ikke længere har omkostninger til kemikalier eller energikrævende kompressorer til beluftningen ”. 
 
Landia AirJet, som består af en Landia chopperpumpe og et ejektorsystem, er leveret på en fod, så den blot sænkes ned i spildevandet. Det gør at den er let at lave service på. Landia AirJet er designet med et yderst effektivt knivsystem ved pumpeindsugningen, der forhindrer, at belufteren bliver tilstoppet af eventuelle urenheder i spildevandet. 
 
Dairy Crest har fået en enkel, effektiv og driftsikker løsning, samtidig med at deres omkostninger til rensning af spildevandet er reduceret.

arrow_left Tilbage
keyboard_arrow_up