SPILDOLIE I  ASERBAJDSJAN
– DEN KLARER VI!

Et par Landia dykpumper model DG-I har de sidste 7 år spillet en vigtig rolle på et statsligt olieraffinaderi i Aserbajdsjan, hvor de pumper forurenet spildolie til en separator.

Pumperne er monteret i to laguner hvorfra de med en ydelse på 20 m3 i timen føder en separator. Olien indeholder forskellige former for urenheder som skabte problemer for de oprindelige pumper – specielt problemer med tilstopning af pumperne.

En tilstoppet pumpe skal løftes op af tanken, rengøres og sænkes på plads igen. Det er en tidskrævende, og ikke særlig spændende, opgave – specielt hvis det sker ofte.

Man risikerer også, at essentielle komponenter i pumpen beskadiges som følge af gentagne tilstopninger, da dette jo i princippet blokerer pumpen. Det kan betyde dyre reparationer og nedetid på pumperne. Landias pumper har kørt i 7 år uden et eneste driftsstop eller udskiftning af reservedele overhovedet.

Elmaddin Ahmadov, General Manager hos KaspianLab Ltd: 
“Pumperne er i drift under svære betingelser, men alt har fungeret perfekt. Pumpernes mekaniske tætninger og lejer er klart bygget til at holde. Ikke en eneste ny bolt eller møtrik har været nødvendig. Vi er meget tilfredse".

arrow_left Tilbage
keyboard_arrow_up