Pumpning af slam

Landia kan tilbyde holdbare pumpeløsninger for pumpning af alle typer af slam.

Relaterede produkter

Landia chopperpumper – også til slam


Problemfri pumpning af slam er vigtig for en hensigtsmæssig drift af renseanlægget. Ofte anvendes der forskellige typer af fortrængningspumper til denne opgave. De er i stand til at pumpe højviskose væsketyper som slam ved højt tryk men er ofte meget dyre at vedligeholde og besværlige at servicere.

Et rigtigt godt alternativ er Landias chopperpumpe. Pumpen er simpel, robust og let at servicere. Der er ingen fine tolerancer, som kræver justering efter skift af pumpehjul. Det gør pumpen langt mindre følsom over for tørstof og sand, og det holder udgifterne til drift og vedligeholdelse nede.  Og så er det samtidig en chopperpumpe, og du er dermed ”forsikret” mod tilstopninger som følge af trevler og andet i slammet.

Driller dine nuværende slampumper?


Vidste du, at de konservative fortrængningspumper ofte kan udskiftes med Landias centrifugalpumper? 

En fortrængningspumpe er ofte dyr at vedligeholde og besværlig at servicere. En Landia-pumpe er meget mindre følsom over for slidende partikler, trevler og andre af de ting, der kan forekomme i slam.

Og den dag det alligevel bliver nødvendigt at skifte nogle dele, vil du finde, at det er meget enklere og hurtigere sammenlignet med for eksempel en eksentersnekkepumpe.

Slammet er gradvist blevet forbedret, såsom pumpernes effektivitet, med færre klude, hvilket betyder, at der kræves langt mindre energi.

- fortæller Richard Thomson, fra Severn Trent's Minworth Rensnigsanlæg 

 

Læs casen her

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent med speciale i spildevand

+45 93 39 04 10

aam@landia.dk

keyboard_arrow_up