keyboard_arrow_down

LANDIA

- en global virksomhed med rødder i Vestjylland

 

Made in Denmark

Et Landia-produkt er helt igennem dansk. Fabrikken ligger i Lem i Vestjylland - et område, som er kendt for sin maskinproduktion og en stabil og pligtopfyldende arbejdsstyrke. Vi producerer ALT på fabrikken i Lem. Det betyder, at du kan få hjælp når som helst, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt.

Pilotskala-forsøg skal gøre det billigt at omdanne CO2 til metan

Med overskydende strøm fra vind og sol samt CO2 fra biogas skal et nyt forskning- og udviklingsprojekt skabe biometan i et pilotskala-forsøg. Forsøget udgør et vigtigt skridt i Power-to-X-teknologien, som spås en grøn fremtid for Dansk teknologieksport.

Læs mere om projektet

Landia tilbyder skræddersyede løsninger til lige netop dit anlæg

Når du tager beslutning om at samarbejde med Landia, kommer du til at tale med fagfolk, som har et indgående kendskab til din branche. Flertallet af de medarbejdere, du kommer i kontakt med, er maskinmestre, og det sikrer dig den tekniske sparring, der i sidste ende giver dig den rigtige løsning.

Landia bestræber sig på at skabe langvarige relationer. Hvis du spørger andre Landia-kunder, vil du oftest høre, at årsagen til at de fortsat er kunder, er den hjælp og support de får – også efter at ordren er leveret og monteret.

Energirigtige løsninger, effektive produkter og fokus på udvikling

Landia bruger sine næsten 90 års erfaring til fortsat at udvikle nye og effektive produkter og løsninger. Sammen med din virksomhed sigter Landia efter nye højder. Du får en partner med et stærkt team bestående af glade medarbejdere, der har fokus på det, som betyder mest for dig: gode løsninger, der løser din opgave med de lavest mulige omkostninger.

Holdbarheden er nærmest legendarisk. Som et eksempel leverede Landia de første omrørere til renseanlæg i slutningen af 1980’erne. Mange af disse har passeret de 25 år – nogle endda 30. Og de er fortsat på arbejde hver dag. Det kan da kaldes bæredygtighed!

Konstant opfølgning, test og udvikling har gjort, at vi har fulgt med tiden og i dag kan tilbyde energirigtige løsninger kombineret med en levetid ud over det sædvanlige.

Som dansk virksomhed er vi underlagt strenge krav på miljø og klima, og disse lever vi selvfølgelig op til. 

Vi går benhårdt efter at finde den bedste løsning på vores kunders udfordringer, uanset om det handler om dyrevelfærd, om at håndtere biprodukter fra fødevareproduktion, øget metanproduktion i biogasanlæg, at håndtere mere tørstof i biomasserne eller mindske lugtgener fra et spildevandsanlæg.

Vi arbejder også med at løse klimaudfordringer i form af CO2-påvirkning ved håndtering af biomasser, f.eks. ved transport og omdannelse af CO2 til metan. 

Landia ser også ind i fremtiden og deltager i udviklingsprojekter som Power-to-X med det formål at udnytte energien endnu bedre samt mindske aftrykket på klimaet.

Næsten 90 og stadig på toppen

  • checkEn stor skare af dedikerede medarbejdere og den bedste kvalitet har skabt et mindset, hvor tilfredse kunder er alfa og omega – du er velkommen til at spørge dig omkring!
  • checkEn sikker investering: Landia har næsten 90 år på bagen og er i bedre form end nogensinde. Det er din garanti for, at vi også er i markedet om 20 år.
  • checkHvad er dit behov? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med lige præcis det – eller de – spørgsmål, som du måtte have.

Lad os sammen finde den bedste løsning til dig

Vores rødder stikker dybt i den vestjyske muld
- og det er vi stolte af

Landia blev etableret i Lem Stationsby i 1933, og her finder du stadig hele vores produktion og hovedkontor. Landia har desuden datterselskaber i England, Tyskland, Norge og USA samt eget salgskontor i Kina. Med andre ord: en global virksomhed med rødder i Vestjylland.

Kontakt Landia

- så hjælper vi dig hurtigst muligt.

Landia a/s - hovedkontor

Industrivej 2
6940 Lem St.
Danmark

+45 97 34 12 44
info@landia.dk

Hvordan vil du kontaktes? *

Når du indsender formularen, siger du samtidig ja til, at vi må kontakte dig på ovenstående oplysninger i forbindelse med din henvendelse. Vi opbevarer dine oplysninger til intern brug og for at kunne yde den bedste support. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Læs mere om vores privatlivspolitik

keyboard_arrow_up