Restprodukter i spildevand fra fødevareproduktion

Landia tilbyder en bred vifte af pumpe- og omrørerløsninger til håndtering af restprodukter fra slagterier, fiskeindustri, spildevand fra mejerier, grøntsagsproduktion og meget andet.

Der er god økonomi i restprodukter

Alle fødevareindustrier har restprodukter i større eller mindre mængder. Visse restprodukter, eller biprodukter kan rent faktisk bortskaffes på en miljøvenlig, og for firmaet økonomisk attraktiv, måde – typisk for anvendelse på biogasanlæg. Det kræver gode og driftssikre pumper, så det bliver nemt og bekvemt for dig.
Landia kan tilbyde dig en bred vifte af pumpe- og omrørerløsninger til håndtering af dine restprodukter, hvad enten det er slagteriaffald, afskær fra fiskeproduktion, spildevand fra mejerier, grøntsagsproduktion og meget andet. Vi har også teknologien til at producere ensilage på dit fiskeaffald.

Made in Denmark

Landia er et dansk produkt! Vi er ikke en forhandler, som importerer produkter fra udlandet – vi producerer ALT på fabrikken i Lem. Det betyder, at du kan få hjælp når som helst, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt.

Man kunne i teorien have valgt nogle meget billige pumper og omrørere fra eksempelvis Bulgarien, men så havde vi måske fået problemer med nedetid og omkostninger til vedligeholdelse. Forsyningssikkerhed har sin pris, og Landia har levet op til vores forventninger.

- siger Ole J. Andersen


Læs casen

Cases - industri

IndustriSpildevand

Sådan fik Dairy Crest øjnene op for fordelene ved Landia Airjet

Dairy Crest, som producerer nogle af de meste kendte brands indenfor fødevarer i England, har opgraderet rensningen af deres spildevand ved at investere i et nyt beluftningssystem fra Landia. 

Læs casen

Industri

Spildolie i Aserbajdsjan – den klarer vi!

Et par Landia dykpumper model DG-I har de sidste 7 år spillet en vigtig rolle på et statsligt olieraffinaderi i Aserbajdsjan.

Læs casen

IndustriSpildevand

Chicken Run for Landia Chopper Pump

Ferrier Pumps has brought about a successful solution to a tricky wastewater application at a new chicken processing plant in Scotland.

Læs casen

Industri

Det naturlige valg for Hollandia Dairy

En AirJet løsning fra Landia fik styr på et lugtproblem ved et af Californiens ældste uafhængige mejerier. Nu runder den hele fem års uafbrudt drift.

Læs casen

Fiskeindustri

Ensilering af færøske laks

Ensileringstank fra Landia sikre en effektiv neddeling og cirkulering.

Læs casen

Fiskeindustri

Ensilering på færøsk fabriks trawler

Nyt integreret ensileringsanlæg skal producere ensilage i store mængder.

Læs casen

Fiskeindustri

Anaerobic Digestion Of Aquaculture Organics

Scottish waste authority recently installed a pasteurization system to enable it to accept salmon waste - and meet the UK’s Animal By-Product regulations.

Læs casen

Fiskeindustri

BioChop provides increased fish silage biosecurity in Faroe Islands

Landia BioChop provides increased fish silage biosecurity in Faroe Islands. Following a series of successful installations, Landia is providing its fourth BioChop unit to Faroe Islands-based P/F Luna.

Læs casen

Fiskeindustri

Recycling Food Waste from Fish Morts Using Anaerobic Digestion

There are many sources of waste food, and ways to recycle food waste, but one of the most unusual must be to recycle fish morts by anaerobic digestion.

Læs casen

Fiskeindustri

Demand for fish ensiling as by-product value increases

With local technical back-up at hand, the aquaculture industry is now more focused than ever before on biosecurity and the increasing value of by-products.

Læs casen

90 år og stadig på toppen

  • checkEn stor skare af dedikerede medarbejdere og den bedste kvalitet har skabt et mindset, hvor tilfredse kunder er alfa og omega – du er velkommen til at spørge dig omkring!
  • checkEn sikker investering: Landia har 90 år på bagen og er i bedre form end nogensinde. Det er din garanti for, at vi også er på markedet om 20 år.
  • checkHvad er dit behov? Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig med lige præcis det – eller de – spørgsmål, som du måtte have.

Læs mere om hvad vi står for

Relaterede produkter

En stærk samarbejdspartner med næsten 90 års erfaring

Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der har teknisk forståelse og erfaring. En stor del af den tekniske styrke er maskinmestre, hvilket garanterer bred teknisk know-how og en hurtig forståelse af din opgave.
Og husk: vi sidder alle i Danmark, hvilket betyder, at du kan få omgående hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt.

Sådan finder vi den bedste løsning med jer

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent

+45 93 39 04 10
aam@landia.dk

keyboard_arrow_up