Restprodukter i spildevand fra fødevareproduktion

Landia tilbyder en bred vifte af pumpe- og omrørerløsninger til håndtering af restprodukter fra slagterier, fiskeindustri, spildevand fra mejerier, grøntsagsproduktion og meget andet.

Relaterede produkter


Der er god økonomi i restprodukter


Alle fødevareindustrier har restprodukter i større eller mindre mængder. Visse restprodukter, eller biprodukter kan rent faktisk bortskaffes på en miljøvenlig, og for firmaet økonomisk attraktiv, måde – typisk for anvendelse på biogasanlæg. Det kræver gode og driftssikre pumper, så det bliver nemt og bekvemt for dig.

Landia kan tilbyde dig en bred vifte af pumpe- og omrørerløsninger til håndtering af dine restprodukter, hvad enten det er slagteriaffald, afskær fra fiskeproduktion, spildevand fra mejerier, grøntsagsproduktion og meget andet.

Vi har også teknologien til at producere ensilage på dit fiskeaffald.

Made in Denmark


Landia er et dansk produkt! Vi er ikke en forhandler, som importerer produkter fra udlandet – vi producerer ALT på fabrikken i Lem.

Det betyder, at du kan få hjælp når som helst, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt.

Forsyningssikkerhed har sin pris, og Landia har levet op til vores forventninger.

- siger Ole J. Andersen

 

Læs casen her


Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Andreas Aksglæde Mortensen

Salgskonsulent

+45 93 39 04 10

aam@landia.dk

keyboard_arrow_up