Pumper og omrørere til landbruget

 

Lad os finde en løsning sammen

Vores løsninger til landbrug

Du får en partner med et team, der har fokus på det, som betyder mest for dig, gode løsninger, der løser din opgave med de lavest mulige omkostninger

Optimal drift på dit anlæg med
en fast abonnementsaftale

 

Med en Landia abonnementsordning kan vi give dig de optimale
forhold til at holde dit udstyr kørende. Vi laver en kundetilpasset aftale,
som sikrer, at pumper og omrørere kører så optimalt som muligt.

 

Læs mere om vores service abonnementsaftale

Cases - landbrug

Landbrug

Ny automatisk pumpeløsning giver landmand mere tid til andet end gylle

Med installation af en gyllepumpe med automatisk bundblanding sikrer Mourits Rahbek en fyldestgørende opblanding. Dertil frigiver gyllepumpen mere arbejdstid til medarbejderne baseret på mindre manuelt arbejde.

Læs casen

Landbrug

Fra bagskyl til rundskyl

Med hjælp fra Landia, lykkes det Gyllingnæs Gods at forandre den gamle stald fra bagskyl til rundskyl, både ved køerne og ungdyrene. Et resultat som har kører uden problemer.

Læs casen

Landbrug

Nybyggeri og optimering

En Landia omrører og pumpe har siden 2008 bidraget til at anlægget har kørt uden problemer.”Vi er meget tilfredse med dette og ideen med at det kører automatisk er en stor hjælp.", siger ejer, Torben Thomsen.

Læs casen

Landbrug

Mindre tid på gyllepumpning giver mere tid til driften

Med montering af langakslet pumper er der blevet opnået én løsning på gyllehåndtering:”Denne løsning har fra dag 1 givet os en besparelse på tid og samtidig givet os tid til det vigtige; driften af svineproduktionen.”

Læs casen

Landbrug

Rundskyl omkring malkerobotterne

På Søndergården i Visby ønskede Erling Christensen at få pumpet gylle med sand over længere afstande. Resultatet er blevet et anlæg med stor driftssikkerhed, som kører på med tidssur og PLC styring med tryktransmitter til stor tilfredshed for kunden.

Læs casen

LandbrugIndustriBiogasGasMix

Landia GasMix sikrer problemfri drift

”Landia har været lydhør i forhold til evt. kritik og efterfølgende fået løst diverse udfordringer i samarbejde med Lundsby, sådan at alle kom sikkert i mål”, udtaler Knud Christensen.

Læs casen

LandbrugIndustriBiogasGasMix

Landia GasMix fremtidssikrer Rybjerggaard

Der var hurtig enighed om at Landia GasMix var et perfekt match i forhold til konceptet. Bl.a. det faktum at Landia GasMix har alle mekaniske komponenter placeret udenfor tanken var en indlysende fordel.

Læs casen

LandbrugBiogasGasMix

Flyt gyllen fra vejen og ned i jorden

Tager man udgangspunkt i Oles investering i 2002 og de løbende omkostninger, så har Ole haft en tilbagebetalingstid på 3,5 år. De efterfølgende år har Ole haft en årlig besparelse på 67.000 kr.

Læs casen

En stærk samarbejdspartner med solid erfaring inden for landbrug

Du finder i al beskedenhed ingen, der har større erfaring med løsninger inden for pumper og omrørere til landbrug end Landia.

Vi har været med helt fra begyndelsen i Danmark, og du finder i dag Landia-produkter på landbrug verden over. Strukturen i landbrug er i konstant udvikling, og vi følger med. 

Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der kender branchen med bred teknisk know-how.

Sådan finder vi den bedste løsning med dig

Vil du gerne høre mere om produktet?

Har du spørgsmål eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Lars Erik Nørgaard

Head of Sales

+45 28 92 07 05

len@landia.dk

keyboard_arrow_up