Ensilering i fiskeindustrien

Landia producerer og leverer kundetilpassede pumpeløsninger for håndtering af dødfisk og biprodukter fra fiskeindustri.

Knivpumper med høj kapacitet

Måden, som råvarerne bliver behandlet på under ensileringsprocessen, er yderst kritisk i forhold til at sikre kvalitet og dermed værdi af den færdige ensilage. Pumperne i et Landia BioChop ensileringsanlæg er Landia knivpumper, som med deres høje kapacitet sikrer jer fiskeensilage af den bedste kvalitet.
Et af de vigtigste parametre i vores produktion er lang levetid. Derfor er alle komponenter, der kommer i kontakt med ensilage, fremstillet i kraftigt syrefast materiale. Det gælder også pumperne.

Løsninger til hele ensileringsprocessen

Vi er klar med løsninger, der passer til jeres behov og tager hånd om hele ensileringsprocessen.
• Landia ensileringsprodukter
• Komplette produktionstanke
• Lagertanke
• Pumper for produktion, transport og opblanding
• Omrører for produktion og opblanding

Processen har vist sig at være meget vellykket og skabte et win-win partnerskab for de lokale fiskevirksomheder og for øens biogasanlæg. Men det er rimeligt at sige, at uden den løbende hjælp fra os som leverandør, har den muligvis ikke accelereret så meget, som den har. Vi har alle brug for rådgivning og praktisk hjælp fra tid til anden.

- Jesper Borch Svendsen fra Landia 

 

Læs casen

Cases - fiskeindustri

Fiskeindustri

Ensilering af færøske laks

Endnu en 5 m3 ensileringstank med fokus på bl.a. lave vedligeholdsomkostninger til et nyt integreret ensileringsanlæg.

Læs casen

Fiskeindustri

Ensilering på færøsk fabriks trawler

Den færøske fabriks trawler, Akraberg, skal med Landia Chopperpumper og omrører producere ensilage i store mængder.

Læs casen

Fiskeindustri

Anaerobic Digestion Of Aquaculture Organics

To meet the UK´s Animal By-Product regulations, the Scottish waste authority installed a pasteurization system. “We’ve never failed a sample.”

Læs casen

Fiskeindustri

BioChop provides increased fish silage biosecurity in Faroe Islands

Designed with Landia’s acclaimed chopper pump, the BioChop will be utilised for the safe and efficient processing of fish morts into silage at Vestmanna on the island of Streymoy.

Læs casen

Fiskeindustri

Recycling Food Waste from Fish Morts Using Anaerobic Digestion

With local technical back-up at hand, the aquaculture industry is now more focused than ever before on biosecurity and the increasing value of by-products.

Læs casen

Fiskeindustri

Demand for fish ensiling as by-product value increases

With local technical back-up at hand, the aquaculture industry is now more focused than ever before on biosecurity and the increasing value of by-products.

Læs casen

Fiskeindustri

Salmon waste success with new pasteuriser

“We needed an ensiling tank, which effectively is a buffer/pre-treatment tank. With the space restrictions, Landia were able to provide a 10 m3 unit, which sits just in front of the 8 m3 pasteuriser. It was a very tight fit, but it worked".

Læs casen

Fiskeindustri

Pump up the grid

With the increasing demand for ensiling and pasteurization equipment, Landia designed, manufactured, and installed a 10 m3 ensiling tank with an 18.5 kW stainless steel long shaft chopper pump.

Læs casen

Fiskeindustri

Ensileringsanlæg ved Atlantic Sapphire

Atlantic Sapphire har ved at investere i en Landia 2,5 m3 BioChop ensileringstank opnået fordele i forbindelse med håndteringen af bi-produkter. Ved ensilering er der fokus på bl.a. biosikkerhed, at lugtgener reduceres og den færdige ensilage er pumpbar.

Læs casen

90 år og stadig på toppen

  • checkEn stor skare af dedikerede medarbejdere og den bedste kvalitet har skabt et mindset, hvor tilfredse kunder er alfa og omega – du er velkommen til at spørge dig omkring!
  • checkEn sikker investering: Landia har 90 år på bagen og er i bedre form end nogensinde. Det er din garanti for, at vi også er på markedet om 20 år.
  • checkHvad er dit behov? Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig med lige præcis det – eller de – spørgsmål, som du måtte have.

Læs mere om hvad vi står for

Relaterede produkter

En stærk samarbejdspartner med solid erfaring inden for fiskeindustrien

Mere end 30 år i fiskeindustrien gør, at vi i al beskedenhed føler os godt klædt på til at tage hånd om din opgave.
Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der har teknisk forståelse og erfaring. En stor del af den tekniske styrke er maskinmestre, hvilket garanterer bred teknisk know-how og en hurtig forståelse for din opgave. 

Sådan finder vi den bedste løsning med jer

keyboard_arrow_up