Fra affald til biogas - ”Waste-to-Energy”

Mange forskellige former for affaldsprodukter kan i vid udstrækning genanvendes i biogasanlæg. Det kræver de rigtige pumper og omrørere i de rigtige materialer – Landia kan tilbyde dig en skræddersyet løsning der passer lige til dit behov.

Relaterede produkter

Mad- og husholdningsaffald - det klarer vi også!


Affald eller bi-produkter fra husholdninger, restauranter og storkøkkener er en ressource i sig selv og anvendes i stort omfang til biogasproduktion, men stiller høje krav til de mekaniske komponenter på biogasanlægget.

Landia har en komplet produktserie af syrefaste pumper og omrørere, der er målrettet waste-to-energy.

Produkterne tilpasses den aktuelle opgave, og der tages højde for korrosion, pH-værdi, temperatur og slidende partikler som eksempelvis sand. 

Rådgivning om det rigtige valg til dit biogasanlæg


Landia finder den bedste løsning til dit behov, uanset om det drejer sig om omrørere eller pumper til pulp fra madaffald, biomasse fra kildesorteret husholdningsaffald, slagteriaffald eller affald fra fødevareindustrien generelt.

Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere der kender branchen – nogle har endda en fortid på et biogasanlæg.

Du får gode råd og vejledning fra dedikerede medarbejdere for hvem tilfredse kunder er alfa og omega. 

Forsyningssikkerhed har sin pris, og Landia har levet op til vores forventninger.

- siger Ole J. Andersen

 

Læs casen

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Per S. Thomassen

Salgskonsulent med speciale i  biogas

+45 93 39 04 07

pst@landia.dk

keyboard_arrow_up