Pumper til flydende biomasse

Landias chopperpumper er fleksible og slidstærke pumper som bruges til at pumpe forskellige former for biomasse mellem tankene på biogasanlægget.

Relaterede produkter

Den originale chopperpumpe – det stærke valg til biogasanlæg


Pumper er nogle af de vigtigste mekaniske komponenter på et moderne biogasanlæg. Uanset om det drejer sig om pumpning af flydende gylle, opsamling af overfladevand, pumpning mellem de forskellige tanke, recirkulering gennem en varmeveksler, eller den endelige udlevering af den udrådnede biomasse, spiller pumper en helt central rolle. 

Landias chopperpumper kan anvendes overalt på biogasanlægget. Pumpen er simpel, robust og let at servicere. Der er ingen fine tolerancer, som kræver justering efter skift af pumpehjul. Det gør pumpen langt mindre følsom over for tørstof og sand, og det holder udgifterne til drift og vedligeholdelse nede. 

Rådgivning om det rigtige valg til dit biogasanlæg


Når du kontakter Landia, kommer du til at tale med medarbejdere, der kender branchen – nogle har endda en fortid på et biogasanlæg. Du får gode råd og vejledning fra dedikerede medarbejdere, for hvem tilfredse kunder er alfa og omega.

Landia har været lydhør i forhold til eventuel kritik og efterfølgende fået løst diverse udfordringer i samarbejde med Lundsby, sådan at alle kom sikkert i mål.

- udtaler Knud Christensen.


Læs casen

Sammen finder vi den bedste løsning

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter, eller står du med en udfordring, du gerne vil have hjælp til, så tag endelig fat i vores fagfolk - de er klar til at hjælpe dig.

Per S. Thomassen

Salgskonsulent med speciale i  biogas

+45 93 39 04 07

pst@landia.dk

keyboard_arrow_up